DSC_0584

Med prenovo restavracije Cubo je bila naša vizija restavracija, v kateri se lahko srečuješ tako s prijatelji kot s poslovnimi partnerji. Zato sva stvari izpeljala tako,da se v prostoru lahko postaviš na vidno mesto, lahko pa se tudi umakneš, skriješ pred pogledi. Restavracijo sva zasnovala zračno in jo s fleksibilnimi pregradami diskretno razdelila na otoke. Oblikovala sva jo v dveh delih, ki se nevsiljivo navezujeta. Prvi del je prepoznaven po razgibani leseni stenski oblogi, ki z osvetlitvijo pričara mehko igro svetlobe in senc. Drugega označujejo bogate tekstilne obloge ter predelne stene, prav tako izvedene v blagu. Posebnost restavracije so tudi posebej zanjo oblikovani avtorski detajli in res skrbno izbrani materiali.

Tipinterier
LokacijaLjubljana
NaročnikŠmartinska 155
AvtorjiKatjuša Kranjc, Rok Kuhar
Projektna skupinaSandra Banfi Škrabec
Projekt2006
Realizacija2007
FotografijaMiran Kambič

DSC_0576DSC_0577DSC_0557DSC_0567kubo restaurantkubo restaurantDSC_0796M0883